Vipper & Bryn

Lashlift

Lashlift, der også kaldes permanent vippebuk, er en meget populær behandling hos mig. Et lashlift får nemlig dine egne vipper til at syne længere og sundere. Behandlingen foregår ved at jeg skånsomt bukker vipperne op på silikoneforme for derefter at bruge permanentvæske, specielt designet til vipper, til at lave selve bukket og til sidst farver jeg de øverste vipper for at give dem dét ekstra samt påfører en Kreatin Filler & Restore kur på dine vipper. Jeg anbefaler vi ar du IKKE har mascara på, når du kommer til din behandling. Dette gælder både alm. mascara og vandfast. Jeg kan ikke garantere kvaliteten af dit lashlift hvis du har en masse mascara på når du kommer. Graviditet, under graviditet, kan jeg på grund af de hormonelle forandringer i kroppen desværre ikke garantere hverken holdbarheden eller kvaliteten af et lashlift. Jeg har lavet en lashlift FAQ så du forhåbentlig får svar på dine spørgsmål. Klik blot på ikonet herunder.

Behandlingen koster 350,- og tager 45 minutter.

Lashlift FAQ
 • Gør behandlingen ondt?  Nej det er ikke en behandling som gør ondt
 • Hvor længe holder det? Typisk 6-8 uger Du skal derfor ikke ind hver 2-3. uge ligesom extensions men derimod kun hver 6-8. uge
 • Hvad koster det? Et lashlift inklusiv farve vil typisk koste 350 – 550 kr alt efter hvor i landet du befinder dig.
 • Hvor lang tid tager en behandling ? Det er en forholdsvis hurtig behandling og du vil typisk kun skulle ligge med dine øjne lukkede i 25-35 minutter.
 • Kan jeg få lavet lash lift når jeg er gravid? Det kan man godt. Det er kemi, men det rører ikke ved huden, produkterne påføres kun vipperne, som er dødt materiale, og det kommer derfor ikke ind i kroppen. Men du er herre over din egen krop, du bestemmer selv hvad du mener er bedst for dig og dit barn.
 • Bliver mine øjenvipperne ødelagt / skadet ved et lashlift ? Nej, ikke hvis du får det lavet hos en certificeret behandler, som har styr på sit håndværk og som anvender kvalitetsprodukter. Er du uheldig og kommer i ukyndige hænder, kan dine vipper blive overbehandlede, hvilket medføre udtørrede, krusende hår som i værste tilfælde knækker. Er dine vipper blevet overbehandlet kan du få lavet en reverse behandling som vil rette vipperne ud igen. 
 • Hvis jeg får overbehandlet mine vipper, bliver de så nogensinde normale igen? Ja ! Under alle omstændigheder vil dine vipper falde af helt af sig selv på grund af den naturlige vækstcyklus, og du vil efter 8-12 uger have nye fine vippehår som er helt normale. 
 • Hvor lang tid inden bryllup/konfirmation/fest skal jeg få lavet lash lift? Jeg anbefaler at du får det lavet 4-5 dage inden, men mindst to dage inden.
 • Jeg er allergisk overfor eyelash extensions, kan jeg få lavet lash lift? Jeg har aldrig selv oplevet at en som ikke kan tåle extensions, ikke vil kunne tåle et lashlift. Så det korte svar er Ja, det kan du godt. Men er du enten multi allergiker, eller er du nervøs for om du kan tåle et lashlift vil jeg altid anbefale at du kommer ind til din behandler og får lavet et lille test inden et eventuelt lashlift
 • Kan jeg få lavet lash lift selvom jeg har lash extensions på ? Nej, lash extensions skal fjernes helt inden et eventuelt lash lift kan udføres.
 • Kan jeg få lavet lash lift og så bruger en vippeserum samtidig? ja det kan du tro ! Det kan faktisk være en stor fordel med vippeserum da dine vipper kan bliver så lange og flotte.

Aftercare vejledning

 • Du har fået Kreatin Filler & Restore kur på dine vipper. Den skal gerne sidde på dine vipper i 2 timer. Kreatinen er med til at gøre dine hår stærkere, mere smidige og er med til at genoprette selve hårstrået efter din behandling.  
 • Sov så vidt muligt ikke med hovedet i puden, da dette (særligt det første døgn) kan være med til at ødelægge kvaliteten af dit lashlift.  
 • Da der anvendes kemi på vipperne til at lave det permanente buk, vil fugtgivende pleje være vigtigt for at dine vipper forbliver smidige, sunde og ikke tørrer ud. dit lashlift vil derudover også holde sig flot længere tid. 
 • Børst dine vipper igennem, for at undgå sammenfiltring (manglende fugt, vil ligeledes kunne forårsage at dine vipper filtre, da spidserne i hårstrået, ved udtørring, vil kunne krølle)
 • Dit lastlift kan blive 6-8 uger efter din behandling. Dette er helt normalt, og skyldes at dine vippehår skiftes naturligt ud, som en del af din vippecyklus. dine nye vippehår er derfor ikke bukkede og derfor kan bukket fremstå ujævnt. Men frygt ej, dette kan sagtens rettes op ved en ny lashlift behandling
 • Undgå at udsætte dine vipper for langvarig fugt de første 24 timer. Dvs ingen lange bade, svømmeture, ansigtsbehandlinger, sauna og andet hvor vipperne bliver udsat for langvarig fugt. Du kan sagtens vaske dit ansigt og vipper uden de tager skade
 • Undgå ligeledes at røre/style dine vipper for meget de første 24 timer, da vipperne kan være mere modtagelige i denne periode.
 • Behandlingen vil typisk holde i 5-8 uger alt efter dine vippers kvalitet og hvordan de behandles efterfølgende. Vi anbefaler altid at bruge en god vippeconditioner.

Browlamination

Stikker dine brynhår i alle mulige retninger? Vil du gerne have mere fylde og en flot og ensartet facon? Så skal du prøve et Brow Lamination hos mig. Her er nemlig behandlingen, der får styr over de vildfarne bryn og giver en flot facon og masser af volumen. Brow Lamination, eller Brow lift, kan sammenlignes med en permanentbehandling for dine bryn. Hvor dine bryn bliver hjulpet i en form som får dine bryn til at synes længere og fyldigere. Afslutningsvis behandler jeg dine bryn med en plejende keratinvæske, Keratinproduktet, indeholder essentielle olier og B-vitamin. Behandlingen er populær da den retter og udglatter selv de mest stædige hår, så eventuelle hvirvler forsvinder, og dine bryn holder deres facon. Resultatet holder i 6-8 uger.

Brow Lift er perfekt for dig, der har uregerlige eller krøllede bryn, der vokser i forskellige retninger. Dig der ønsker mere markante og velformede bryn. Og dig der vil have fyldige ‘brushed up brows’. Jeg har også her lavet et skøn Browlamination FAQ til dig hvor du kan se de mest gængse spørgsmål og få en god og grundig vejledning i aftercare. klik herunder

Behandlingen koster 450,- og tager 40 minutter

Browlamination FAQ
 • Gør behandlingen ondt?  Nej det er ikke en behandling som gør ondt
 • Hvor længe holder det? Typisk 6-8 uger 
 • Hvad koster det? browlamination inklusiv farve vil typisk koste 400 – 600 kr alt efter hvor i landet du befinder dig. 
 • Hvor lang tid tager en behandling ? Det er en forholdsvis hurtig behandling og du vil typisk kun skulle ligge i 25-35 minutter.
 • Bliver mine bryn ødelagt / skadet ved et Browlamination ? Nej, ikke hvis du får det lavet hos en certificeret behandler, som har styr på sit håndværk og som anvender kvalitetsprodukter. Er du uheldig og kommer i ukyndige hænder, kan dine bryn blive overbehandlede, hvilket medføre udtørrede, krusende hår.
 • Hvor lang tid inden bryllup/konfirmation/fest skal jeg få lavet browlamination? jeg vil anbefale dig at få det lavet 3.4 dage inden.
 • Skal jeg pleje mine bryn? Ja, det en rigtig god ide at at pleje og fugte dem, vil vi altid anbefale brug af conditioner dagligt.
 • Kan jeg få lavet Browlamination og så bruge en bryn serum samtidig? ja det kan du tro ! Det kan faktisk være en stor fordel med bryn serum.

Browlamination Aftercare

 • Den Kreatin Filler & Restore kur du har fået på, må gerne sidde på dine bryn i minimum 2 timer. Kreatinen er med til at gøre dine hår stærkere, mere smidige og er med til at genoprette selve hårstrået efter din behandling. Du kan med fordel lade din Kreatin Filler & Restore sidde i 24 timer. 
 • Sov så vidt muligt ikke med hovedet i puden, da dette (særligt de første par døgn) kan være med til at ødelægge kvaliteten af dit browlamination.  
 • Da der anvendes kemi på bryn til at lave det permanente løft, vil fugtgivende pleje være vigtigt for at dine bryn  forbliver smidige, sunde og ikke tørrer ud. dine bryn vil derudover også holde sig flot længere tid. 
 • Børst dine bryn igennem, for at undgå sammenfiltring
 • Undgå at udsætte dine bryn for langvarig fugt de første 24 timer. Dvs ingen lange bade, svømmeture, ansigtsbehandlinger, sauna og andet hvor dine bryn bliver udsat for langvarig fugt.
 • Undgå ligeledes at røre/style dine bryn for meget de første 24 timer, da dine bryn kan være mere modtagelige i denne periode.
 • Behandlingen vil typisk holde i 6-8 uger alt efter dine bryns kvalitet og hvordan de behandles efterfølgende. Jeg anbefaler altid at bruge en god conditioner.