PMU læber

Semi permanent makeup på læberne er en klassiker indenfor PMU universet. De kan laves naturlige eller mere dramatiske, alt efter behov og ønsker. Denne behandling er ideel til dig der har mistet farve, døjer med ujævnheder eller asymmetri i læberne. Ved hjælp af en meget fin nål lægges pigment ned i læberne og er på den måde med til at skabe mere fylde, fornyet farve og konturering til dine læber.
Gør behandlingen ondt ?

Det er ingen hemmelighed at man godt kan mærke behandlingen. Jeg bedøver dig altid med en meget effektiv bedøvelsescreme inden vi går igang og undervejs vil du få mere bedøvelse på. Det er individuelt hvor meget eller lidt det mærkes.

Hvordan skal jeg forholde mig efter behandlingen ?

Dine læber vil være en del mørkere i de første 4 til 5 dage. Efter 5 dages tid vil du opleve at farven falmer ca 70%. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du derfor IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 5 dage så farven kan falme på egen hånd. Overholder du ikke vores aftercare retningslinjer vil resultatet kunne fremstå ufærdigt og derfor ikke optimalt.

På selve dagen hvor du har fået lavet dine nye læber, skal du massere den creme du har fået med ind i læberne flere gange gennem dagen. Hvis du føler dine læber er varme til aften må du gerne fugte læberne med køligt vand.

DET ER VIGTIGT, AT DU OVERHOLDER FØLGENDE RETNINGSLINJER I DIN HELINGSPERIODE:

Det er vigtigt du undgår sol, solarium og blegende behandlinger de første 14 dage.

Og så er det VIGTIGT du ikke kløer eller piller ved dine læber mens de heler op, det kan påvirke resultatet.

Husk på at din hud først er helet 100% op efter 3-4 uger og du derfor først kan se det endelige resultat deromkring

Aftercare udgør ca. 80% af behandlingens succes. Derfor er det vigtigt, at du plejer dine nye læber efter anvisning, for at få det smukkeste resultat.

Er der hindringer for behandlingen ?

Ja det er der, jeg laver ikke kosmetiske behandlinger hvis du;

  • Hvis du er gravid eller ammer.
  • Har problematisk hud
  • Har alvorlige sundhedsproblemer
Bestil tid til en forundersøgelse hvis:
  • Du bruger medicin som er blodfortyndende
  • Hvis du har fået lavet dine læber et andet sted

Hvor længe vil det holde?

Farvens holdbarhed afhænger af flere parametre, herunder din huds kvalitet, dit immunforsvar, livsstil og alder.

Des mere olieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Ung og sund hud, afstøder normalt pigmenterne hurtigere end moden hud, hvilket til dels skyldes en større cellefornyelse.

De fleste kommer til touch up en gang årligt. enkelte kan gå længere tid mellem opfyldninger.

Har du spørgsmål og brug for en samtale, er du altid velkommen til at booke en tid eller ringe på mig op på tlf nr 42 42 88 44