Negle

Gelenegle

Flotte og lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå mere feminin. Det er desværre Ikke alle kan få deres egne naturnegle til at blive lange. De vil ofte flosse og andre vil opleve at de vokser skævt. Her kan gele negle være en god løsning, da de beskytter naturneglen. Gele negle er en behandling, hvor jeg ved hjælp af gele, skaber en forlængelse af dine negle, eller blot styrker din egen naturnegl. Mange definerer gele negle som “kunstige negle” og det er der ikke noget galt i, for udføres behandlingen korrekt har du smukke negle, som er op til 6 gange så stærke som din naturnegle.

Hvordan foregår behandlingen?

Jeg starter ud med at forberede dine naturnegle. Derfor afrenser jeg dine naturnegle for døde hudceller, fedt og andet skidt. Mens jeg gør dette, taler jeg med dig om dine tanker og ønsker til dit nye sæt negle. Herefter laver jeg selve forlængelsen og støber dine negle i den ønskede længde samt form. Geleen skal i UV/LED lys for at hærde og denne process kan ofte mærkes ved at neglen føles varm. Til slut filer jeg dine nye gele negle til og den valgte lak, glimmer og/eller deko påføres – Jeg har et bredt udvalg af CND Shellac og forskellige Gelpolish at vælge imellem. Neglene kan laves både med og uden forlængelse. Jeg har erfaret at ikke alle har mulighed for at bære lange negle. Det kan være på grund af ens job eller andre aktiviteter. Så her kan kortere gele negle give dine egne negle ekstra styrke.

Hvor længe holder det?

Jeg anbefaler at du får dine gele negle opfyldt med et interval på 3 til 4 uger. Mange tror de skal have lavet et nyt sæt efter 2 opfyldninger, eller at dine negle skal have en pause og have luft. Ingen af delene er nødvendige. Dine negle er lavet af fladmaste og døde kreatinceller. De har derfor ikk behov for luft da de er “døde”. Og jeg kan sagtens lave opfyldninger i en længere periode. Enkelte oplever at deres egen naturnegl kan slippe fra geleen ude i enden efter længere tid med gele negle på. De er typisk fordi naturneglen er blevet tør. Sker dette anbefaler jeg altid et nyt sæt. Jeg opfylder ikke op på andre saloners behandlinger – kun mine egne. Jeg skal kunne stå inde for min behandling og det kan jeg ikke hvis det ikke er mig selv der har behandlet dig fra start. Du vil altid kunne få dine negle aftaget hos mig og lavet et nyt sæt i samme ombæring. Dette vil koste 150,- hvis du har gele negle og 250,- hvis du har akryl negle fra anden salon.

Et nyt sæt gele negle koster 700,- Behandlingen tager ca. 60 Minutter.

En opfyldning koster 550,- Behandlingen tager ca. 45 minutter.

Shellac / Gelpolish

Denne behandling er velegnet til dig der har fine naturlige negle, som ønsker en holdbar lak i op til 3 uger. Jeg har nemlig videreudviklet min egen opskrift på holdbare shellac og gelpolish negle. Du vil derfor altid få en miniforstærkning af dine naturnegle inden en valgfri lak påføres. Dette har medført at langt de fleste af mine kunder kan gå op til 3 uger med deres shellac eller gelpolish. Shellac ™ fra CND er verdens første hybrid lak med UV3 teknologi. Shellac er en af de helt store succeser fra CND – den banebrydende lak, der holder i op til 14 dage. CND Shellac hviler heller ikke på laurbærene, men lancerer hele tiden nye flotte farver, som passer ind i modebilledet og er med til at skabe modebilledet. Når din Shellac ™ eller gelpolish behandling er færdig, er neglene fuldstændig klar til brug, og du kan roligt stikke hånden ned i tasken for at fiske bilnøglerne op – dine negle bliver ikke ridsede af at rode rundt blandt indholdet i tasken. CND Shellac ™ indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater, og dermed er Shellac ™ meget allergivenlig.

En shellac / gelpolish behandling koster 350,- Behandlingen tager 30 minutter.