Bryn

Kosmetiske tatoveringer har gennem årene været igennem massiv udvikling. Idag er det meget populære behandlinger med naturtro resultater. Jeg har lavet bryn i mange år mestrer derfor flere svære teknikker, både microblading og maskine. Når du skal have lavet dine bryn er der flere forskellige typer at vælge mellem. Jeg hjælper og guider dig til den type der vil blive mest naturtro og passe bedst til dit ansigt. Jeg vil kort beskrive de forskellige typer her.
Hairstrokes
Hairstrokes

Hairstrokes bliver udført med microblading teknikken, som er en manuel metode, hvor der konstrueres realistiske hårstrå med et lille blad. Der arbejdes streg for streg i hudens øverste lag ved øjenbrynene, så de ligner dine egne hårstrå.

Hybridbryn
Hybridbryn

Hybrid bryn bliver ligesom hairstrokes, udført med microblading teknikken til at lave hårstråene. Men herefter skifter jeg over til maskine for at lægge en skyggeeffekt i brynet. Skyggen kan mange ting, både give et mere markeret look, men også skabe en fantastisk blød overgang fra dit naturlige bryn til de nylagte hårstrå, eller give en bedre dybde, hvis du slet ingen bryn har selv. Om du skal have lidt skygge eller meget er individuelt og afhænger hvor meget, eller lidt bryn du selv har og selvfølgelig er det også afhængig af de ønsker du selv har.

Ombre / Powder brows
Ombre bryn

Ombre bryn kaldes også powder brows. Teknikken er især god til grovere hudstruktur og fedtede hudtyper. Jeg benytter udelukkende maskine til behandlingen og danner et meget naturlig bryn shading effekt der fader jo længere jeg kommer ind mod næsen.